Blanes 2005Blanes 2005

De tijd gaat snel maar voor je gevoel toch ook wel langzaam. Ik ben nu al een paar weken in Blanes, heb veel leuke mensen leren kennen en ook al topavonden in de Arena meegemaakt. Ook Marvo V, DJ Darkraver en DJ Jean zijn hier al langs geweest. Met Darkraver is het echt altijd feest en ondanks het feit dat hij helemaal gestoord is kan hij echt super goed draaien. Over DJ Jean hoor je vaak dat hij arrogant is maar ik heb echt een leuke avond met hem gehad. Marco V kan goed draaien maar echt een gesprek heb ik niet kunnen voeren met hem. Zijn muziekstijl sloeg ook absoluut niet aan bij het publiek en dat was best jammer van de avond. Ook kunnen de toeristen iedere avond genieten van een ander thema, zo zijn er onder andere Hawaii Party's, Sangria Party's, Hollandse avonden en Foam Party's bij ons beter bekend als Schuim Party's.

Alex DJ samen met DJ Jean

Alex DJ samen met DJ Darkraver

DJ Darkraver

Alle Arena DJ’s van 2005. V.l.n.r. DJ Darkraver, Alex DJ, DJ Alex (spaanse DJ) en DJ Marky


Woensdagavond is de drukste avond in de Arena. Dan overheerst het schuim in de grote Arena zaal en is de sfeer altijd super. Wat de toeristen vaak niet weten is dat al het personeel uren van te voren de hele zaal controleert op stukjes glas, want de meeste bezoekers lopen toch op blote voeten of slippers en glas kan dan heel vervelend zijn. Ik sta vaak in me zwembroek en met een grote sombrero op te draaien en ook een duikbril ontbreekt niet. Zoals je op de foto's kunt zien was het één groot feest. Zelfs Jeroen Post met TMF On Tour kon niet verhinderen dat de meeste toeristen te vinden waren in de Arena.

Foam Party @ De Arena

Foam Party @ De Arena

Alex DJ aan het draaien tijdens de Foam Party’s


Zo gaan de weken voorbij en Blanes wordt langzamerhand mijn thuis. Ik leer een hoop leuke mensen kennen en door de vakantiesfeer die er overheerst heb je iedere dag gewoon een hoop lol. Er zijn veel minder zorgen, ik heb de hele dag vanaf het moment dat ik wakker wordt tot ik moet werken voor mezelf. Ik hoef niet met tijden rekening te houden, hoef met niemand rekening te houden en hoef nergens aan te denken. Ik ben tussendoor nog ruim een week naar Mallorca geweest met mijn vrienden uit Leiderdorp en ook dat was een supertijd, maar toch anders als 'thuis' in Blanes. Eenmaal teruggekomen is er ook niets veranderd. Het is nog steeds elke avond druk in de Arena. Wel is het eerste Nederlandse personeel vertrokken, maar er zijn genoeg toeristen die een paar weken langer blijven om te werken. Eenmaal in augustus verandert het publiek wel. Met de komst van de Italianen en Fransen verandert het toch overheersend Nederlandse stadje in een multiculturele stad.
Lees verder

De CDJ1000 cd-speler,
hier waren er twee van in de Arena

Alex DJ samen met Simon, de barmanager

|| Volgende ||