Blanes 2005Blanes 2005

Het leven kan rare wendingen nemen. Dat heb ik in 2005 zelf kunnen ervaren. Zo werk je nog achter een bureau en probeer je telefonisch audio-/videokabels, stofzuigerzakken en andere accessoires te slijten aan een ieder die ze wil hebben en zo zit je alweer in het zonnige Spanje. Het is heel snel gegaan, begin mei werd ik benaderd door Discoteca Arena in Blanes en 20 mei zat ik, na een afscheidsfeest op 19 mei, alweer in het vliegtuig. Mijn huidige werkgever kon het niet waarderen en helaas heb ik met ruzie mijn baan moeten eindigen..

En daar sta je dan op het vliegveld met je koffer en je cd-mappen. Wachtend op Jessy en haar vriend Joon die mij op komen halen van het vliegveld Girona. Een blond meisje staat mij al een tijdje te bekijken en ineens komt ze op me a fgelopen. 'Ben jij Alex?' vraagt ze mij en ik antwoord met 'ja'. We laden de spullen in de bus en vertrekken richting Blanes. Al meteen klikt het en we hebben al een leuk gesprek in de auto. Eenmaal aangekomen in Blanes brengen we mijn spullen naar ons appartement en ik mag een kijkje nemen in de discotheek wat de komende drie maanden mijn werkplek zal zijn. De discotheek ligt overigens maar op 60 meter afstand van het appartement en dat is toch wel een luxe ten opzichte van de proppers die wel een half uur moeten lopen.

De Discotheek vanaf mijn appartement

Mijn slaapkamer met mijn bed


De eerste dagen verlopend nogal vreemd. Eenmaal kennisgemaakt met de discotheek besef ik me dat het misschien wel te hoog gegrepen is. Vele bekende DJ's hebben hier gedraaid en ik merk dat de verwachtingen van mijn 'optreden' best hoog zijn. Na voor wat personeel van Gotcha, Patje Patatje en GoGo Tours proefgedraaid te hebben begin ik me toch wel zorgen te maken. Achteraf niet terecht, want hoe kunnen ze verwachten dat 5 pizza etende mensen, hangend op banken 's middags in de Gotcha bar, uit hun dak zullen gaan op mijn plaatjes. De eerste avonden in de Silber's, de kleinere tweede zaal in de Arena, verlopen prima en de bezoekers van de discotheek hebben een leuke avond.
Lees verder

Alex DJ in een hele (nog) lege Arena

Alex DJ in de Sylberís, de tweede zaal van de Arena

|| Volgende ||